Veelgestelde vragen

De vragen die ik wel eens krijg van mijn webklanten en van mijn kunstklanten:

WEB gerelateerd

Ik zie online website systemen voor weinig geld aangeboden... zal ik met hen in zee gaan?

Dat kan, maar vaak moet je zelf dan nog in het systeem duiken en een hoop uitvogelen. Als je je website door mij laat maken, krijg je van mij meer dan alleen een website. Ik ben er voor je, ik denk mee. Regel voor je waar je domeinnaam en hosting zo goed mogelijk kunt vastleggen. Ik kijk wat jij wil en adviseer je. De site past zo precies bij jou en jouw product of dienst. Je weet; als je pinda's betaald, krijg je apen.

Uiteraard leg ik je duidelijk in een beknopt pdf uit hoe je je site bijwerkt. Als je wil kan ik er ook een filmpje van maken.

Mijn website is verouderd, zou jij mee kunnen kijken hoe het beter kan?

Leuk! We kijken eerst samen wat je al hebt en waar het aan schort. Misschien zijn het details, misschien moet hij helemaal op de schop, daar komen we wel uit. Tijdens het bouwen van een nieuwe site kan de oude gewoon nog zichtbaar blijven totdat jij tevreden bent met de nieuwe.

Mijn nichtje bouwt ook websites, het is toch veel handiger om het door haar te laten doen?

Als jij dat wil, vooral doen. Niks tegen je nichtje. Al heeft je nichtje waarschijnlijk minder tijd, heeft er niet voor geleerd, heeft minder ervaring en doet het er een beetje bij. En heeft net die ene week andere plannen, precies als jouw website niet zo lekker functioneert....

Ik ben maar een mailtje of appje ver weg en ik reageer snel, vraag het maar aan mijn klanten. Aan jou de keuze.

Doe jij ook webshops?

Met een extern systeem (shopify) kan ik ook een webshop aan je website hangen. Of ik zoek voor jou de huidige standaard en zie of dat iets is voor je. Als jij dat wil zoek ik dat voor je uit en regel dat.

Ben je zzp-er? 

Ja, ik werk alleen. Maar ik weet wel mijn mannetjes in te zetten als ik meer technische hulp nodig heb. Daar merk jij niets van, ik ben jouw enige contactpersoon, wel zo helder.

Zo weet ik zeker dat we ook jouw project tot een goed einde gaan brengen.

Kan mijn site morgen online staan?

Ja, dat kan. Als jij alles klaar hebt staan: inhoud, afbeeldingen, logo, kleurbepalingen, lettertypes... zoals je ziet komt er iets meer bij kijken dan 'even in een dag online'. Samen bekijken we wat er is aan informatie en wat jij wil laten zien. Dan kan je site wel in een week online staan, pingpongen we nog wat over en weer om kleine zaken helder te krijgen en leg ik je nog uit hoe je er zelf bij kunt.... Dus reken op een kleine twee weken.

Heb je voorbeelden van wat je hebt gemaakt?

L'estro armonico: logo, website, visitekaartjes, flyers en briefpapier.
your key coaching: logo, visitekaartjes, website.
Lef trainingen: logo, website, illustraties, flyers.
Mas lou parpaioun: herziene website
int-act:  logo, website en fotografie.
Diverse websites voor beeldend kunstenaars en fotografen: o.a. Rolina Nell, Katinka Lampe, Anna Ramsair, Martin Kers...


Kunst gerelateerde FAQ

Ik wil graag een schilderij in opdracht laten maken van mijn hond, doe jij dat ook?

Daar kan ik kort over zijn, nee, dat doe ik niet.
Maar laat je mij vrij en mag ik mijn gang gaan? Mogelijk resulteert het in een schilderij met een vogel? Haha, ja, dan graag!

Voor de muur in mijn woonkamer zoek ik nog iets, maar ik weet niet zeker of het past. Kun je het schilderij dat ik bij jou heb gekozen op mijn muur photoshoppen, zodat ik een idee krijg?

Ja natuurlijk, dat heb ik voor meer aspirant-kopers gedaan. Geen probleem, stuur maar een foto van je muur.

parkfragmenten


Ook een vraag?

post @ visuele-orde.nl of vul het contactformuliertje even in. Ik hoor graag van je!