webwerk


De visuele orde is opgebouwd uit 4 pijlers: kunst, webwerk, vormgeving en illustratie. Vier pijlers maken een stabiele brug. Deze pilaar:

Webwerk, ook wel bekend onder de naam WEBafdeling.
Alles voor een website, het aanvragen van een domeinnaam, het opzetten van hosting, het bouwen van een site, uitleg hoe zelf te updaten en het beheer. Geen gedoe.

Mijn partner in business and life Peter helpt mee met de té technische zaken. Een beetje techniek is mij niet vreemd en ik ben er ook niet bang voor noch vies van, maar soms kan een ander het sneller en beter. Ook als ik op andere gebieden expertise zoek, weet ik mijn mannetjes en vrouwtjes te vinden.

Je wil een website,
maar hoe en wat?

Stop, ho, voordat je al een domeinnaam en hosting enzo zelf gaat regelen, vraag mij eerst advies. Anders geef je misschien geld en energie uit aan iets wat je daarna niet goed kan inzetten.

Jij wil met jouw bedrijf zelf de touwtjes in handen nemen. Natuurlijk.
Dus ik bouw jouw website zó, dat jij zelf heel gemakkelijk en direct teksten en afbeeldingen aan kunt passen. Ook als je twee linkerhanden hebt wat techniek betreft.

Je zet gemakkelijk zelf een nieuw blog online en laat dat vanuit linkedin linken naar je site. Easy, dat leg ik je uit.

Een nieuwsbrief opzetten in mailchimp? Mooi opgemaakt zodat het past bij je site? Appeltje eitje voor mij, laat me je helpen.

sarabloemers

Sara Bloemers: logo, website, visitekaartje.